Holistische samenwerking / zorg voor lichaam en geest

Klaar met Kanker is een nieuwe samenwerking aangegaan met Colette Sertons.

Colette is verpleegkundige, gediplomeerd masseur en coach. Tevens heeft zij zich enkele jaren geleden gespecialiseerd in voetreflexologie en masseren bij kanker. Zij is lid van het netwerk massage bij kanker.
Colette is zelf ook ervaringsdeskundige; vorig jaar heeft zij zelf een behandeltraject tegen kanker doorlopen, waardoor ze zich goed kan inleven in zowel het fysieke als het emotionele stuk.
Voor meer info zie www.colettesertons.nl

Waarom massage?

De sessies met de paarden worden regelmatig als intensief ervaren, vooral op mentaal/ emotioneel vlak.
Dat komt omdat met de spiegelende aanwezigheid van de paarden, processen toch vaak sneller verlopen dan bij een “reguliere” therapeut of psycholoog. Paarden draaien er niet omheen, ze laten zien wat gezien mag worden.

Er komen emoties (en tranen) los en soms geven mensen aan het koud te hebben, of behoorlijk onder de indruk te zijn door alles wat ze aangereikt hebben gekregen van de paarden.

Dan is het ontzettend fijn, als je daarna de mogelijkheid krijgt om die emoties weer af te kunnen laten vloeien via een lichaamsmassage.
Door de juiste massage worden doorbloeding en de stroming van energie gestimuleerd, wat leidt tot een betere gezondheid en vitaliteit. Tevens is gebleken dat de massage vermoeidheid, angst en pijn kan verlichten en kan bijdragen aan een betere nachtrust.

Als je een afspraak maakt voor een sessie of een traject bij de paarden, kun je aangeven of je prijs stelt op een aansluitende, afvloeiende massage door Colette. De massages worden hier op de locatie in Veessen gegeven nĂ¡ een therapiesessie, en worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

 

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress