Locatie en contact

Klaar met Kanker is gevestigd in hoeve “Ons noar ’t zin”.

De hoeve is landelijk gelegen in het mooie dorpje Veessen.

De paarden hebben de beschikking over een ruim verhard erf , een paddock en een binnenbak annex grote schuilstal met zandbodem, waar zij 24 uur per dag in- en uit kunnen lopen, uitrusten, rollen etc. Hier vinden bij slecht weer de coachingsessies plaats, zodat we altijd droog kunnen staan.

dav

In de droge maanden hebben zij tevens de beschikking over een ruime Paddock Paradise met gras. Met mooi weer kan er ook buiten gecoached worden met de paarden.

dig

Via een grote schuifdeur is de bak/inloopstal verbonden met de gezellige groepsruimte. Deze ruimte biedt plaats aan 15-20 personen, en is geschikt voor groepstrainingen, vergaderingen, cursussen/opleidingen, beeldende therapie etc.

cof

Koffie en thee zijn uiteraard onbeperkt aanwezig. Er is een koelkast aanwezig voor eventueel meegebrachte (fris)dranken of etenswaren. Tevens is er een stereo-installatie aanwezig en kunt u gebruik maken van wifi.

DE LOCATIE IS TE HUUR

De groepsruimte is ook te huur, naar keuze met of zonder de inzet van de paarden. Bijvoorbeeld voor collega-paardencoaches, of opleidingen die gericht zijn op paardenwelzijn of coaching.

Tarieven hiervoor zijn afhankelijk van het aantal uren en of de hulp van de paarden gewenst is.

Tel 06-16494604

E-mail: info@klaarmetkanker.nl / jose.wienk@gmail.com

Hier kan je een bericht sturen, ik probeer altijd zo snel mogelijk te reageren.

 

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress