oktober borstkankermaand

Posted by on 10 april 2019

23 oktober 2018 (Edit)

Oktober Borstkankermaand.

De Nieuws- en Blogspagina is hier een beetje mijn struikelblok. Ik plaats regelmatig een blogje met foto’s op mijn facebookpagina Klaar met Kanker, maar hier verdwijnen ze steeds om de één of andere mysterieuze reden, waar ik echt nog eens aandacht aan moet besteden.

Deze maand, borstkankermaand, is relatief druk: zo stond ik op het Borstkankersymposium in Doorn, een fantastische dag!
Ik kreeg hulp van een man die na hersenkanker bij mij een lang traject heeft gevolgd, en graag aan lotgenoten wilde vertellen hoe hij de sessies heeft ervaren.

Verder ben ik gestart met een groepje van zes dames, die allemaal borstkanker achter de rug hebben. Onderwerpen als amputaties, littekens, partners, kinderen, onbegrip, korte kapsels, niet meer kunnen werken, verlatingsangst, niet zeuren, schuldgevoel, vermoeidheid, geen zin meer hebben, en nog veel meer….het komt allemaal voorbij. Het geweldige van zo’n groepje is, dat het voor iedereen herkenbaar is. En de paarden… ik blijf het zelf nog steeds bijzonder vinden hoe direct te spiegelen, mensen in beweging willen zetten en handvatten geven, kippenvel soms.

Op 19 oktober heb ik mijn certificaar Access Bars Practitioner behaald, wat een mooie aanvulling op het coachen met paarden is dat zeg! De paarden zijn ook gevoelig voor de energie die dan “aan” gaat, en zijn er steeds actief bij betrokken, maar wel op een hele ontspannen en relaxte manier. Prachtig om te ervaren.

In het magazine For You, maar dan alleen de edities Zwolle en Stedendriehoek staat deze maand het ervaringsverhaal van Sanne (naam gefingeerd), die na darmkanker een traject kwam volgen. Het is ook online te vinden op het For You Magazine.

Wil je iedere dag op de hoogte blijven van de nieuwste activiteiten en hoe het de paarden hier vergaat, volg mij dan op Facebook.

Posted in: Geen categorie

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress